Näytä kaikki

Jäätelökesä ja Taikapuun satoa

Nyt on paras aika vuodesta nauttia jäätelöä. Mutta joskus sitä olisi kiva syödä päivälläkin, silloin kun ilma on kuumimmillaan, eikä aina iltahämärän turvin lapsen nukkuessa.

 

Itse en Pikku Karhun nenän edessä halua herkutella toisen kärsiessä annoskateudesta vierestä (se on muuten jännä, miksi kahvin kyllä juon tai super tuliset chilit vedän hyvällä omalla tunnolla naaman pienen edessä, mutta herkuista tulee huono omatunto).

 

Jätskiongelmaan kehitin oivan ratkaisun nimittäin jäätelöpallot turkkilaisesta jugurtista. Kyllä toimii! Ja itsekin voisi aina silloin tällöin valita tämän vaihtoehdon. Näihin annoksiin pääsi meidän taikapuun viimeiset marjat.

 

Arvaatko kumpi on jätskiä ja kumpi jugurttia?

 

 

Löytyykö teidän taloudesta annoskateudesta kärsivää vauvaa, vaaperoa tai taaperoa?

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskorisi on tyhjä