Näytä kaikki

Samistelua

Huokailen aina ihanuutta, kun näen lapsen ja vanhemman samisteluvaatteissa. Me samistellaan myös Pikku Karhun kanssa aina silloin tällöin. Nämä mätsäävät Marimekon raitapaidat ovat omat lempparini. Isällä ja Pikku Karhulla on myös ollut yhtenäistä mustavalkoista Marimekon raitaa.

 

 

Tämän Pikku Karhun paidan ostin hyvissä ajoin jo ennen hänen syntymäänsä mätsäämään oman raitapaitani kanssa. Marimekon vauvojen vaatekoot ovat vähintäänkin erikoiset. Meillä yhden bodyn kokolapussa lukee 12kk, ja tämä paita meni pieneksi jo 10kk iässä. Sitten taas tämä teeppari on kokoa 60 ja se on otettu käyttöön kolmekuisena. Ja vielä 11 kuisellekin on oikein hyvä paita.

 

 

Nyt vielä, kun voi pitää samistella oikein kunnolla. Murkkuikäinen poika saattaisi pitää mätsäävää pukeutumista jokseenkin nolona (äiti ei ikinä ♥).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskorisi on tyhjä