Näytä kaikki

1-vuotisjuhlat

Meidän 1-vuotisjuhlat ovat nyt takana päin. Oikein onnistuneet juhlat, joissa juhlakalu (kun alkujännityksestä pääsi yli) säteili tuttuun tapaansa, kuin Naantalin aurinko.

 

Käytiin ennen juhlia miehen kanssa keskustelu juhlatarjoilusta. Koska kyseessä on Pikku Karhun juhlat, haluttiin, että kaikki tarjottava on juhlasankarille sopivaa eli sokeritonta ja vähäsuolaista.

 

Juhlien menu:

  • Smoothie-kakku
  • Melonihai
  • Maissinaksuja
  • Minipizzoja
  • Terveellisiä kaurabanaani-muffineja

 

 

Juhlien teemaväritys meni käsikädessä meidän sisustuksen kanssa, siis mustaa ja valkoista. Näin vielä, kun äiti sai päättää. Ensi vuonna sitten päivänsankarilla saattaa olla jo oma toivomus. Viireihin ohjeet ja tulostettavat pohjat löytyvät täältä.

 

Ja kesäjuhlissa olisi suorastaan hullua olla käyttämättä hyväksi luonnonantimia. Päivänkakkaroita (vai saunakukkako tämä on) on joka paikka pullollaan. Näitä meillä oli ripoteltuna ympäri koko huushollia, ja ai että ne näyttävät hyviltä mustavalkoisessa väriteemassa.

 

 

Huomaa lahjapöydän suloisin lahja, pieni maissinaksupussukka. 5-vuotias serkkupoika oli itse ideoinut lahjan rakkaalle pienelle serkulleen. <3

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskorisi on tyhjä