Näytä kaikki

Äidin mansikka- margarita, joka sopii koko perheelle

Meiltä jäi smoothiekakusta yli sulatettu pussillinen pakastemansikoita, jotka piti käyttää mahdollisimman nopeasti. Mielikuvituksellisesti siis pyöräytin niistä perus smoothien. Pussillinen (500g) sulatettuja mansikoita ja 2 banaania blenderiin ja tästä nauttii koko perhe.

 

Miehelle smoothieta lasiin ja vaaperon annos uudelleen täyttettävään sosepussiin ja imukorkki pussiin kiinni. Mutta äidin annos menee pakastimeen odottamaan iltaa.

 

 

Iltapuuron aikana smoothie otetaan sulamaan ja illan hämärtyessä vietetään parvekkeella Frozen Strawberry Margarita-hetki. Pari vuotta ovat nämä lasit pölyttyneet kaapissa sattuneesta syystä, mutta nyt otan ne käyttöön silloin tällöin kruunaamaan omaa aikaani. Tämä margarita tuli nyt nautittua ihan virgininä, mutta kukin halutessaan lorauttaa joukkoon hieman terästystä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskorisi on tyhjä