Näytä kaikki

Pieni viherpeukalo

Vaihdettiin yksi kaunis aurinkoinen syyspäivä Pikku Karhun kanssa mullat meidän viherkasveille. Suoja paperit parvekkeelle ja kaikki kasvit koolle. Mullathan ilmeisesti pitäisi vaihtaa aina keväisin, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

 

Pieni apurihan oli puuhasta ihan super innoissaan ja voitte varmaan arvata, että nuo pari suojapaperia oli lähinnä vain vitsi, kun pieni puutarhuri pääsi hommiin. Yhtään ruukkua ei kuitenkaan hajonnut ja sotkuista selviää siivoamalla.

 

 

Viikko multien vaihdon jälkeen kaikki kasvit ovat puhjenneet uuteen loisteeseen. Ruukkuparsa on tehnyt jo neljä uutta varren alkua ja peikonlehteen pukkaa kaksi uutta lehteä. Eli hyvä muistutus taas itselle, että se multien vaihto oikeasti on aika tärkeä asia, jos haluaa nauttia hyvinvoivista kasveista!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskorisi on tyhjä