Näytä kaikki

Tonttuoven taikaa

”Tonttuovi on tämän vuoden megahitti!” No pakkohan sellainen on siis saada! Ensin suunnittelin, että askartelen itse jäätelötikuista kivan sisustukseen sopivan pikku oven. Ihan kuin tässä ei jo miljoona ja yksi tekemätöntä asiaa olisi muutenkin rästissä. Onneksi Pikku Karhun kummitäti herätti todellisuuteen ja kysyi, haluttaisiinko pikkujoululahjaksi kyseinen ovi.

 

 

Aluksi tosiaan ajattelin, että tänä vuonna ovi olisi vielä vain osa jouluista sisutusta. En olisi ikinä voinut uskoa millaisen riemun tuo pieni ovi saa 1v4kk taaperossa aikaiseksi.

 

Kun oltiin saatu ovi seinään ja selitettyä pojalle kirjojen ja videoiden avulla mistä on kysy, sana ”tonttu” ilmestyi uutena sanana sanavarastoon heti. Nyt ovea käydään koputtelemassa päivittäin tonttua hokien ja tonttulakkia vedetään omaan päähän aina kun mahdollista. Parasta on, kun tonttu tuo pieniä yllätyksiä ovelle esim. ksylitolipastillin ruuan jälkeen. Osaan vain kuvitella millaisen ilon se tuo isommille lapsille, jotka joulupukkia odottavat jo kuumeisesti.

 

Jos teidän kotoa ei vielä löydy tontulle omaa ovea suosittelen lämpimästi hankkimaan sellaisen. Tonttuovi on todella sanojensa mukaisesti tämän vuoden megahitti!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskorisi on tyhjä