Näytä kaikki

Helposti eroon pieneksi jääneistä lastenvaatteista

Postauksen lopusta löydät alennukset Vadelmatarhan kirppiskauppoihin

 

”Taasko nuo lahkeet alkavat jäädä lyhyeksi?”
– Tuttu tilanne jokaiselle lapsiperheelle. Isompaa vaatekokoa täytyy kaivaa esille, vaikka kaikkia edellisen koon vaatteita ei ole edes vielä kunnolla sovitettu. Vauvat, muksut ja taaperot kasvavat ja kehittyvät ja leikit muuttuvat. Lopputuloksena kaapit alkavat pursuta ylimääräisiä leluja ja hoitotarvikkeita.

 

Kiireisenä ihmisenä mietin helpointa tapaa päästä eroon tavararöykkiöstä. Mitäpä jos panisin Facebookiin annetaan-ilmoituksen? Idea tuntuu mainiolta, onhan netti täynnä ostajia. Ilmoitukset keräävätkin kymmenittäin innokkaita jonottajia. Väistämätön todellisuus iskee kuitenkin kasvoille joka kerta: ihmiset eivät saavu sovitusti paikalle. Tästä aiheutuu aina lisää järjesteltävää ja perheellisenä aikaa ei moiseen ole.

Mikä siis neuvoksi?

 

 

Nettikirppiskokemuksia muistellessani kuulin Kirppiskauppa Vadelmatarhan täyspalvelusta. Väittävät, että voisin dumpata tavarakassit heille ja tililleni ilmestyisi rahaa tästä hyvästä. Kuulostaa jopa liian hyvältä, voiko se siis olla tottakaan?

 

Kyllä! Vadelmatarhan täyspalvelu toimii kokemukseni mukaan juurikin näin. Keräät vain tavarasi kasseihin ja toimitat ne heille. Vadelmatarhan myyjät hinnoittelevat tavarasi ja laittavat ne myyntiin puolestasi. Täyspalvelusta peritään 50 prosentin provisio myydyistä tuotteista. Myymättömät tuotteet voidaan toimittaa puolestasi ekologisesti kierrätykseen tai ne voidaan kerätä palkkiota vastaan sinulle takaisin.

 

Ainoa varsinainen miinus palvelussa on – yllätys, yllätys- se on todella suosittu! Jonotus kestää kauan, joten pikaratkaisu tavaroista eroon pääsemiseen palvelu ei ole. Vadelmatarha on kuitenkin aivan mahtava palvelu ihmisille, jotka haluavat päästä helposti ylimääräisestä tavarasta eroon. Plussaa tietenkin on, jos tilillekin tipahtaisi roponen jos toinenkin.

 

 

Toimitin omat tavarani Turun Vadelmatarhan täyspalveluun viime syksynä. Ylhäällä näkyvästä tavarakasasta tililleni on tähän mennessä tippunut reilu 50 euroa. Tästä puuttuu vielä yksi tilitys.

 

Itse kuitenkin tykkään eniten perinteisistä itsepalvelukirppiksistä. Tuotteiden hinnoittelu on mielestäni rentouttavaa puuhastelua, silloin kun siihen on aikaa. Lisäksi pieni jännitys selkäpiissä ja myyntisaldon seuraaminen tuntuu aina yhtä kutkuttavalta kokemukselta. Vadelmatarhalla on luonnollisesti mahdollisuus myös itse hinnoitteluun ja perinteiseen kirppiskokemukseen.

 

Valdematarhalla on mainio myyntitakuu. Takuu tarkoittaa sitä, että mikäli kirppispaikan myynti ei ylitä pöytävuokraa, hyvittää Vadelmatarha pöytävuokran takaisin sinulle.

 

Nyt minulla on tilaisuus tarjota lukijoille alennuskoodin Vadelmatarhan Kirppiskauppoihin!

 

Tässä alennukset Vadelmatarhoille:

 

TURKU: Itsepalvelupaikka 15€/vko (normaalisti 29€/vko). Saat alennuksen varaamalla paikkasi Helmikuun aikana sähköpostilla tai paikan päältä. Muista mainita varatessa alennuskoodi: Vaapero.

 

OULU: Itsepalvelupaikka 25€/ vko (normaalisti 35€/vko). Saat alennuksen varaamalla paikkasi Helmikuun aikana sähköpostilla tai paikan päältä. Muista mainita varatessa alennuskoodi: Vaapero.

 

KOTKA: Kolmen viikon itsepalvelupaikka kahden hinnalla! Saat alennuksen varaamalla paikkasi Helmikuun aikana sähköpostilla tai paikan päältä. Muista mainita varatessa alennuskoodi: Vaapero.

 

KOUVOLA: Pääsyn Täyspalveluun jonon ohi ja myynti Merkkivaatekaapissa vain 20% provisiolla (norm. 30%). Saat alennuksen varaamalla paikkasi Helmikuun aikana sähköpostilla tai paikan päältä. Muista mainita varatessa alennuskoodi: Vaapero.

 

Tutustu tarkemmin Vadelmatarhan ihaniin siisteihin kirppiskauppoihin täällä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskorisi on tyhjä