Näytä kaikki

NOSH vaatekutsut

Olen jo kauan halunnut emännöidä vaatekutsuja ja nyt vihdoin sain aikaiseksi järjestää sellaiset. Eräässä facebookin äiti-ryhmässä vaatesuosituksissa sana ”Nosh” vilahtelee jatkuvasti, joten sitä kautta tuli tämä merkki sitten valittua. NOSH on kotimainen vaatemerkki ja sen tuotteet ovat 100% luomupuuvillaa.

 

 

Olen vauvavuotena saanut tutustua paljon uusiin ihaniin ihmisiin. Osa tietenkin jäänyt vauvaharrastusten loputtua vain hyvän päivän tutuiksi. Kuitenkin kovasti kiinnosti mitä niille äitikavereille mahtaa nykyään kuulua ja millaisia vaaperoita ja taaperoita heidän pienistä kääröistä on kasvanut.

 

Vaatekutsut halusin järjestää ensisijaisesti näitä vanhoja tuttavuuksia varten. Vinkkinä vain, vaatekutsuja verukkeena käyttäen on todella matala kynnys kutsua puolituttuja kotiinsa. Meitä oli loppujen lopuksi kutsuilla kahdeksan naista katraineen ja lasten ikähaarukka oli 2kk-5v.

 

 

Jos toiveena on hienot fiinit illan istujaiset, niin lapset kannattaa sovinnolla jättää kotiin. Vaikka kuinka kuvitelmissa näkee rennon leppoisan tunnelman, jossa aikuiset istuvat piirissä, lapset sylissä ja kahvikuppi kädessä, niin eihän se todellisuudessa näin mene!

 

Meillä oli aivan super ihana ja mukava ilta, mutta olihan koko touhu täysin kaaosta (onneksi kuitenkin hallittua sellaista). Vaipan vaihtoa, itkua, naurua, lelujen kolistelua, taaperokärrykolareita, mikron kilinää, yhden ainokaisen syöttötuolin vuorottelua… Ja siinä samassa vaatteiden ihailua ja sovittelua.

 

 

 

Iso kiitos meidän esittelijällemme Minnille, joka hienosti hoiti hommansa meidän eläintarhassa.

 

 

 

Omat vinkkini onnistuneisiin kutsuihin:

 

  • Mieti etukäteen millaiset kutsut haluat. Rennot illan istujaiset aikuisten kesken vai menoa ja meininkiä sisältävän koko perheen tapahtuman. Kerro tästä etukäteen myös esittelijälle (minusta se on vaan reilua ja kivaa, että esittelijä tietää mitä odottaa ja mihin valmistautua).

 

  • Jos pidät kutsut pienten lasten äideille, niin joku on myöhässä aina! Ja parhaimmillaan useampi tai jopa kaikki. Vaikka kuinka lähdön suunnittelee niin: päikkärit venyy, yllätys tulee vaippaan eteisessä juuri, kun ne ulkovaatteet on saatu päälle, vaunuilla ei mahdukaan bussiin… Hyvä idea voisi olla sanoa, että kutsut alkavat puoli tuntia ennen kuin todellisuudessa aloitetaan.

 

  • Tuotteisiin kannattaa ehdottomasti tutustua jo etukäteen.

 

  • Tärkein vinkkini on, ota rennosti ja pidä hauskaa! Tarjoile sellaisia ruokia, joita itse haluat ja jaksat tehdä. Vieraat ovat aivan yhtä tyytyväisiä oli ne korvapuustit vierasvara pakkasesta tai aamukuudelta herätty rakkaudella leipomaan (ja tämä pätee kaikkiin juhliin). Itselläni teki tällä kertaa mieli leipoa pitkästä aikaa. Kutsuilla tarjosin itse tehtyä pitsaa ja kaikkien ylistämiä Kinuskikissa Cookie dough -leivoksia, (näitä kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos et ole jo maistanut!).

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskorisi on tyhjä