Näytä kaikki

Mutsishortsit!

Sain viime äitienpäivälahjaksi shoppailuaikaa ja valita mieluisat kesäpöksyt. “Ole ihan rauhassa niin kauan kuin jaksat”, sanoi mieheni jäädessä Pikku Karhun kanssa ostoskeskuksen perhehuoneeseen. Oman pääni sanoi, juokse pari liikettä niin nopeasti kuin voit läpi ja toivo, että sopivat housut löytyvät ennen kuin toiset tylsistyvät kuoliaaksi.

 

Onneksi housut löytyivät yllättävän pienellä vaivalla. Jäin arpomaan ensin Cubuksen ja Kappahlin shortsien välille. Molemmat olivat ihanat jalassa ja läpäisivät lattialla kykkimistestin (kykitään sovitus kopin lattian rajassa ja mietitään onko näillä hyvä viettää suurin osa päivästä maassa istuen ja konttaillen vaaperon perässä). Kappahlin housut olivat kuitenkin omaan tyyliini istuvammat.

 

 

Tykkään erityisesti näissä muunneltavuudesta. Lahkeita voi kääriä niin, että saa lyhyemmät shortsit halutessaan ja paidan helman jättää roikkumaan housujen päälle niin, että napit peittyvät tai tunkea helma kokonaan tai osittain housujen sisään.

 

Kauan mietin näissä kahden koon välillä ja päädyin isompaan ajatellen, että kesällä saa olla vähän rennompaa. Housut kuitenkin löystyivät nopeasti eli nyt ollaan sitten todella rentoja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskorisi on tyhjä